ASUS ZenFone 2 (ZE551ML) är nu kompatibel med Sky Go

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS ZenFone 2 (ZE551ML) är nu kompatibel med Sky Go

ZenFone 2 ZE551ML ansluter sig till ASUS sortiment av enheter med Sky Go

Cernusco sul Naviglio, 22 december 2015. Underhållning, mobilitet, utbyggbarhet, laddningshastighet, noggrann design och omedelbar användning av innehåll definierar prioriteringarna för den digitala konsumenten idag.

ASUS, som är allt mer uppmärksam på att erbjuda en kundupplevelse som kan tillfredsställa varje användares behov, har för länge sedan inlett ett samarbete med Sky för att tillåta visionen om Sky Go, tjänsten som tillåter Sky-kunder, med en avtalsenlig tjänstgöringstid på över 1 år, att använda mer än 30 Sky-kanaler av alla genrer i rörelse (sport, fotboll, nyheter, TV-serier, dokumentärer och barnprogram) på olika modeller av mobila enheter (surfplattor och smartphones).

Från och med idag läggs ZenFone 2-modellen (ZE551ML) till i listan över enheter som är aktiverade för att använda appen, tillgänglig i 16, 32, 64GB versioner och även i den exklusiva Deluxe-versionen. Sky Go är tillgänglig från ASUS Plus-applikationen, ASUS showcase på Google Play Store.

ASUS ZenFone 2 (ZE551ML) bygger vidare på framgångarna med denna telefonmodell på marknaden och har erhållit certifiering för att se allt underhållning och informationsinnehåll som kan avnjutas på en stor och lysande 5,5-tums Full HD-skärm.tum, som når de utmärkta densitet på 403ppi och garanterar breda betraktningsvinklar upp till 178°, vilket säkerställer detaljernas noggrannhet och maximal trohet i kromatisk återgivning av foton, videor och appar, även tack vare ASUS TruVivid-teknik. Skärmen har en tunn ram på endast 3,3 mm, vilket minskar den totala storleken på ZenFone 2 och samtidigt maximerar den visuella ytan upp till ett förhållande mellan boyta och telefon på så mycket som 72%. Skyddet av displayen anförtros Corning® Gorilla® Glass 3, som garanterar maximal hållbarhet och tillsammans med anti-fingeravtrycksbeläggningen säkerställer en alltid bländande skärm.

ASUS ZenFone 2 (ZE551ML) drivs av en Z3580-processor med en klockfrekvens på upp till 2,3 GHz och erbjuder DDR3 RAM upp till hela 4 GB för enastående prestanda. Panelen är extremt känslig med en mycket snabb svarstid på endast 60 ms, vilket säkerställer en alltid exakt och omedelbar beröring. Det integrerade modemet garanterar också 4G/LTE-anslutning.

ASUS ZenFone 2 (ZE551ML) finns till försäljning hos traditionella återförsäljare, e-handlare och via ASUS Eshop-webbplats.

Sky Go är även certifierad för användning på ASUS MeMo Pad FHD 10 LTE (ME302KL), ASUS MeMo Pad 10 (ME102A), ASUS MeMo Pad HD 10 (TF103CG och TF103C), ASUS Fonepad 7 (ME373CG, ME175CG och FE170CG) tabletter, ASUS ZenPad 8 (Z380KL), ASUS ZenPad 10 (Z300C och Z300CG) och ZenFone 2 Laser ZE550KL smartphone

Mer information om ASUS-enheter med Sky Go finns på http://www.asusplus.it/skygo/

Relaterade artiklar

Back to top button