ASUS T302 Chi läckte i händerna på skott, har ny typ …

Det var ett tag sedan ASUS lanserade en produkt från Chi -serien, men det betyder inte att de inte har arbetat med en på ett tag. Exempelvis har ASUS T302 Chi precis läckt ut, i två smaker, T302C och T302CA, tack vare händerna på skott.

asus_t302_chi_t302ca_1

Det finns också en helt ny tangentbordsdocka i mixen, en som får enheten att se ut som en Dell- eller HP -bärbar dator lite. Transformer Book T300 Chi -uppgraderingen har ett tangentbord med pogo -stiftkontakter och den nya dockan har två USB -portar på sidorna. Den ena är en USB 3.0 och den andra en USB 2.0. Detta tillbehör är mycket tjockare än vad vi fick på tidigare Chi- och transformatormodeller.

asus_t302_chi_t302ca_2

Det kan innebära att vi får ett extra batteri inuti för att dricka upp hela installationen i bärbar dator. Chassit med unibody aluminiumram behålls och vi har en satinfinish och diamantslipade kanter. Inuti skiffern bör det finnas en Intel Core m3 -processor med Skylake -smak. USB Type C -anslutning och mikro -HDMI bör också finnas här.

Detta är förresten en fläktlös design och Windows 10 är ganska givet. En 12,5 -tums Full HD- eller WQHD -skärm kommer att finnas i mixen, plus eventuellt en ny penna. Räkna med ett pris på 699 euro, enligt förbeställningar som dyker upp i Europa.

asus_t302_chi_t302ca_3

asus_t302_chi_t302ca_4_porte

Relaterade artiklar

Back to top button