ASUS Ryssland presenterar ZenFone 5 (ZE620KL) Pris: För lågt för att vara sant?

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS Ryssland presenterar ZenFone 5 (ZE620KL) Pris: För lågt för att vara sant?

En intressant bekräftelse på priset på ASUS ZenFone 5 kommer från Ryssland, som också bör komma på vår marknad i maj. Smarttelefonen ingick faktiskt i den officiella ASUS-butiken till ett pris av 27 990 ryska rubel, vilket motsvarar ungefär 360 €. Även om det skulle bli lite av en uppgång i priset (vilket ändå inte tas för givet, se ZenFone 5 Lite i Ryssland och Italien), skulle vi fortfarande stå inför en bra pristycker du inte?

Vi påminner om att det är en 6,2 tum full HD + (komplett med skåra), Qualcomm Snapdragon 636, 4 GB RAM, 64 GB lagringsutrymme Och dubbel bakre kamera.

Även med ett kast på 399 €, med tanke på att ZenFone 5 Lite kostar 100 euro mindre, kan vi verkligen prata om “back to basics” för ASUS, när kvalitets/pris-förhållandet för ZenFone var ganska högt. Detta uppenbarligen efter vad vår recension kommer att säga, som kommer inom kort (spoiler). Håller tummarna, men under tiden, ta en titt på vår också ZenFone 5 förhandsvisning nedan.

Vi tackar Francesco för rapporteringen.

Relaterade artiklar

Back to top button