Asus ROG Phone II uppdateringen i juni ger VoLTE-stöd, fixar startkrasch, videoinspelning, NFC, & fler buggar

Asus har en ny mjukvaruuppdatering för ROG Phone II som rullar ut i luften. Den nya firmware taggar en uppsjö av buggfixar, prestandaförbättringar och nya funktioner för folk i Japan.

ROG Phone 3 förväntas pryda smartphonemarknaden under de kommande veckorna, troligen i juli 2020. Efter den mycket imponerande ROG Phone 2 finns det massor av förväntningar på det nya barnet, men det finns inte mycket där ute om vad som lagar mat .

Trots den hotande ankomsten av dess efterträdare, hålls ROG Phone 2 fortfarande i bästa möjliga form genom regelbundna mjukvaruuppdateringar. Den senaste OTA bumpar firmwareversionen till 17.0240.2004.9.

Asus-ROG-Phone-II-Juni-uppdatering

Det finns inte många nya funktioner i den senaste ROG Phone II juniuppdateringen. Faktum är att bara de i Japan får en ny “Neplayer”-app för högupplöst musikuppspelning medan Sverige och Frankrike får VoLTE- och VoWiFi-funktioner. Nedan finns hela ändringsloggen.

Fixat problem där videoinspelning misslyckades när den var ansluten till BT
Fixat problem med ASUS launcher-krasch
Lade till “Neplayer” APP för JP
Aktiverade VoLTE och VoWiFi på Tele2 (Sverige)
Aktiverade VoLTE och VoWiFi på Bouygues Telecom (Frankrike)
Fixat “NFC-tjänsten svarar inte” om användaren snabbt klickade på NFC-ikonen i Snabbinställningar.
Fixat problem där duplicerade spelomslag visas i spellistan i Armory Crate
Fixat problem där trimmade videor ibland inte sparas i Galleri-applikationen
Fixat problem med att enheten hängde sig vid uppspelning av “V4:跨界戰”
Förbättrad kamerastabilitet
Källa 1, 2

Den lanserade ROG Phone 2 juni-uppdateringen är luftburen och vanligtvis tar sådana uppdateringar dagar innan de träffar alla enheter. Du måste ha tålamod medan du väntar på att OTA-nedladdningsmeddelandet ska komma.

Eftersom ROG Phone 2 redan har fått den stabila Android 10-uppdateringen är denna firmware baserad på det nya operativsystemet. Och som den första stora OS-uppgraderingen, förvänta dig att den officiella Asus Android 11-uppdateringen kommer till den här telefonen senare, troligen 2021.

Relaterade artiklar

Back to top button