ASUS ROG Phone gaming smartphone kommer att lanseras på Computex 2018

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS ROG Phone gaming smartphone kommer att lanseras på Computex 2018

Ryktena hade precis fått rätt den här gången. Den nya ASUS ROG-telefonföretagets första spelsmartphone, är nu mycket nära den officiella lanseringen och det taiwanesiska huset har själva bekräftat att den officiella presentationen kommer att äga rum under nästa Computex 2018.

Även om nyheterna på databladet fortfarande är väldigt få, är förväntningarna på fansen redan höga. Tillhör varumärket Republic of Gamers (ROG) ladda denna modell med ansvar, som bör ha en aggressiv design och en mycket avancerad hårdvara, kanske med några extravaganta pärlor som redan setts på andra spelsmartphones som lanserats under de senaste månaderna.

Hjärtat i systemet kan vara SoC Qualcomm Snapdragon 845en lösning som antagits av nästan alla de senaste topparna i sortimentet, men som inte bör saknas LED och de estetiska modifieringarna för att lyfta fram det unika med denna nya produkt.

Computex 2018 kommer att hållas från 5 till 9 juni i Taipei, så det här är datumen som anges för den officiella presentationen av ASUS ROG Phone.

Vi väntar på mer information under de kommande dagarna, även nu är lanseringen mycket nära och vi kommer att kunna ta reda på alla detaljer inom några veckor.

Relaterade artiklar

Back to top button