ASUS ROG Phone 6 Pro: Vilken besvikelse i uthållighetstestet

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS ROG Phone 6 Pro: Vilken besvikelse i uthållighetstestet

ASUS ROG Phone 6 Pro är förmodligen den mest kraftfulla och kompletta smartphone på marknaden: på hårdvarusidan saknas absolut ingenting (processor Snapdragon 8+ Gen 1, upp till 18 GB RAM och 165 Hz uppdateringsfrekvensskärm), men priset är ganska salt, kommer att röra vid 1 400 € i den mest presterande konfigurationen.

Youtubern JerryRigAllt han ville fortfarande testa smarttelefonen i ett av dess vanliga uthållighetstester, av vilka vi dock direkt anar att han inte var vinnaren. ROG Phone 6såväl som den gångna generationen, han verkar ha lite problem när han kommer “böjd över” med för mycket kraft.

Men låt oss gå i ordning: Zachs test börjar från skärmen. Skärmen är skyddad av en Gorilla Glass Victus e visar de första reporna och märkena på nivå 6 på Mohs-skalan, ett värde helt i linje med andra smartphones med glasskärm. Det är också möjligt att föra ett blad över kanten på enheten “att ta bort” knapparna för ström och volym, vilket är ganska märkligt.

Zach placerar sedan skärmen på ROG Phone 6 under direkt verkan av en låga i ungefär en halv minut: resultaten är ganska uppenbara och skärmen är irreparabelt skadad och visar en mörk gloria. Fingeravtryckssensorn lyckas sedan autentisera användaren även om den är kraftigt repad, vilket inte hände förra året.

Äntligen det efterlängtade testet av “hopfällbar”: applicera en liten kraft på kanterna på smarttelefonen, detta “bryts” praktiskt taget i två delaroch den enda delen som förblir intakt är faktiska displayen (bakglaset hamnar uppenbarligen i tusen bitar). Detta är exakt samma sak som hände med ROG Phone 5, så vi rekommenderar inte att du stoppar din smartphone i bakfickan, eftersom du oavsiktligt kan förstöra en extremt dyr enhet.

Relaterade artiklar

Back to top button