ASUS pratar om ZenFone 3 design, kamera och prestanda (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS pratar om ZenFone 3 design, kamera och prestanda (video)

ASUS ZenFone 3-familjen har landat i Italien, med sina många varianter redan tillgängliga eller nära ankomst på vår marknad: ZenFone 3, 3 Deluxe och 3 Ultra kostar respektive 369, 699 och 649 euro, men glöm inte 5-varianten , 5 tum av ZenFone 3, från 1 oktober i Italien för 399 €. Följ sedan ZenFone 3 Laser och Max, tillgänglig på 249 respektive 199 euro.

För att hjälpa oss att lära känna dem bättre, och ser fram emot att vår recensionASUS erbjuder oss därför en serie tematiska videor om ZenFone 3-familjen, som illustrerar olika aspekter, från design till kamera, från prestanda till multimedia (visste du att ZenFone 3 Ultra – och vi antar också att Deluxe och ZenFone 2 – stöder anslutningen DisplayPort via USB Type-C?).

Kort sagt, ZenFone 3-familjen består av många modeller, mycket heterogena mellan dem, som kommer att bli intressant att gå och undersöka lugnt. För nu lämnar vi dig till ASUS-videorna, men under de kommande dagarna kommer vi att prata om dem mer lugnt, börjar med (spoiler) ZenFone 3 Max.

Vi påminner dig om att på vår marknad kommer ZenFone 3 Deluxe endast med Snapdragon 820och inte 821 som visas i videon.

Relaterade artiklar

Back to top button