ASUS med (kanske) ROG Phone ville sikta ännu högre och lägga 10 GB RAM… Men de fick inte plats!

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS med (kanske) ROG Phone ville sikta ännu högre och lägga 10 GB RAM… Men de fick inte plats!

SOM OSS presenterade för några dagar sedan ROG Phone, smartphone från spelande som har fått titeln smartphone kraftfullare på Android Market. Tänk om ASUS faktiskt ville sikta ännu högre?

Ryktet kommer direkt från de alltid välinformerade Roland Quandt (@rquandt), som låter oss veta att “för några månader sedan” (10, för att vara exakt) hade ASUS tänkte sätta in 10 GB RAM i sin nya smartphone i toppklass (och här är det lätt att ansluta med ROG Phone).

I verkligheten slutade det hela med en inget gjort av en anledning som verkar trivial: det fanns inget utrymme för modulerna BAGGE. Uppenbarligen hade grundidén (och dimensionerna på smarttelefonen) redan definierats, och på grund av detta kunde blocken inte ha varit där.

Och här uppstår frågan överväldigande Och vad gör vi med så mycket RAM?. Naturligtvis behöver vi dem inte nödvändigtvis Numen för livslängd av produkten skulle definitivt inte skada.

Skulle du ha velat ha en smartphone med mer RAM än genomsnittet av bärbara datorer på marknaden?

Relaterade artiklar

Back to top button