ASUS kommer att avslöja ZenFone 3 i juni: Qualcomm SoC och prissättning i linje med ZenFone 2

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS kommer att avslöja ZenFone 3 i juni: Qualcomm SoC och prissättning i linje med ZenFone 2

Nya bekräftelser kommer direkt från ASUS VD, Jerry Shenangående presentationen och lanseringen av nya ZenFone 3-serien, som liksom förra året kommer att bestå av flera smartphones. Vi visste redan att ASUS skulle hålla ett event den 30 maj kl Computexett datum som krockar med vad vd själv sa i de senaste uttalandena (vi pratar om juni).

Bortsett från datumfaktorn är vad vi vet från VD:s uttalande följande. Över 90 % av de nya ZenFones kommer att vara utrustad med Qualcomm SoCde återstående 10 % istället för SoC MediaTek. Det är mycket troligt att ASUS därför har valt att utrusta sin toppklassiga Snapdragon-processor, medan de billiga (som “gammal“ZE500CL) kommer att utrustas med MediaTek-processor.

LÄS ÄVEN: ZenFone 2 Laser (ZE500KL) är den första ASUS som uppgraderar till Marshmallow, även i Italien

Den nya ZenFone 3 kommer fortfarande att passa in i en mellanprisklassvilket kan innebära att toppen av serien också kan sväva runt 400 €.

De nya ASUS-smarttelefonerna kommer ut på marknaden i augusti i sex olika länder (det är inte känt vilka), och förutom den klassiska ZenFone 3 kommer det även att finnas varianter ZenFone 3 Max Och ZenFone 3 Deluxe.

ASUS deklarerar dock att de vill slåss med Huawei Och Opo (särskilt på den kinesiska marknaden) även inom segmentet 300 USD. I princip, precis som 2015, kommer det att finnas ZenFone 3 för alla smaker! Fram till den 30 maj, eller början av juni, är det i alla fall väldigt nära. Fortsätt följa oss, vi kommer att hålla dig uppdaterad om eventuell utveckling eller läckor av olika slag.

Relaterade artiklar

Back to top button