ASUS ger 50 € rabattkupong för köp av ZenFone 5, men bara tills imorgon! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS ger 50 € rabattkupong för köp av ZenFone 5, men bara tills imorgon! (Foto)

ASUS ZenFone 5den nya mellanklasssmarttelefonen från den taiwanesiska tillverkaren, som vi just har recenserat, är på väg att debutera inför allmänheten, till det redan intressanta listpriset på 399 €. I alla fall, spara pengar strunta i någon, och om du redan har sett den här modellen som ditt nästa köp, kommer du gärna att vetainitiativ lanserad av tillverkaren i sin officiella butik med anledning av förbeställningar.

Startande från kl 17 idag den 23 aprilASUS har börjat distribuera 250 rabattkuponger värda 50 € till de första användarna som registrerar sin e-post och begär att den ska skickas. Så om du är intresserad, gå direkt till den här adressen och håller tummarna i hopp om att inte ha blivit bränd med tiden av andra användare.

Men om ödet inte hade sett det, imorgon 24 april du kommer att ha möjlighet att kompensera för det. Faktum är att ASUS kommer att ge andra rabattkuponger – i ett okänt antal för tillfället – som gör att du kan ta hem en mycket intressant enhet, för 349 €.

I båda fallen bör den mottagna kupongen endast vara användbar senast den 25 april.

Relaterade artiklar

Back to top button