Assassin’s Creed Infinity kommer att bli GTA Online från Ubisoft –

Ändlös värld baserad på Assassin’s Creed

Ledtrådarna kommer, hur kunde det vara annorlunda, genom Jason Schreier, som publicerade en rad detaljer om Ubisofts nästa stora projekt, Assassin’s Creed Infinity, på Bloomberg. Uppenbarligen kommer lagen från Montreal och Quebec att vara involverade, och de kommer att sträva efter att tillhandahålla speltjänster med liveevenemang på samma sätt som till exempel GTA Online eller Fortnite gör.

Tanken är att istället för att lansera ett spel som DLC:er sedan läggs till, kommer de direkt att fokusera på en ny onlineplattform som alla studior kan gå in i för att skapa ett spel i ständig utveckling, och kunna leverera olika upplevelser under hela året innan de sparas. kärnan i spelet.

Projektet finns

Intressant nog är detta mer än bara ett rykte som kommer in varje dag, det är information med mycket tyngd, eftersom Ubisoft själv har bekräftat detta. Assassin’s Creed Infinity finns (under utveckling), men som väntat valde man att inte gå in på detaljer.

Schreiers artikel talar om en enhetlig lagstruktur, så vi har inte längre Montreal-utvecklare som fokuserar på ett spel (Valhalla) och Quebec-utvecklare som fokuserar på ett annat (Odyssey). Alla här tänker och arbetar på samma sätt.

När kommer det att meddelas?

Tyvärr ställs vi inför ett av de där alltför prematura spåren som inte får oss att tänka på lanseringen snart, då det pratas om att Assassin Creed Infinity inte kommer att dyka upp. till 2024 så ha tålamod och njut av de nuvarande leveranserna som inte är dåliga.

Är det här spelet vi vill ha?

Assassin's Creed

Spel som Fortnite eller GTA Online-erbjudandet har visat sig vara en guldgruva för sina utvecklare, men det krävs ett enormt engagemang från det tekniska teamet, vilket ibland påverkar arbetsförhållandena för varje team.

Till allt detta måste vi också lägga till det ständiga engagemanget som spelaren genomgår för att hålla sig à jour med alla avsnitt och story som spelet erbjuder, och i princip blir spel som förbrukar all ledig tid vi har kvar för att spela upp videon. spel. Är det detta vi vill? Uppenbarligen strävar Ubisoft bara efter de ekonomiska fördelarna med sitt arbete, men vissa användare kanske inte håller med om detta faraoniska projekt som startar en ny fas i Assassin’s Creed-sagan. Vad tror du?

Relaterade artiklar

Back to top button