Ashampoo Uninstaller: Avinstallationsprogram för Windows –

Det finns program som, medan de körs, förbrukar mer resurser än andra, beroende på deras natur. Men hur som helst, sanningen är att i de flesta fall tvingar tiden oss att samla på oss titlar som vi inte alls behöver. Dessutom gör många av dem ändringar i Windows-registret, vilket också kan påverka dess övergripande prestanda.

Att rengöra din dator kan förbättra Windows-prestandan

Så kommer dagen då vi på allvar överväger att städa hårddiskar , för vilket vi vidtar flera åtgärder. Å ena sidan tar vi bort alla de där egna filerna som vi inte behöver, vilket kan spara oss några konvertibler … Vi använder också Windows-avinstallationsprogrammet för att ta bort vissa program, vilket kan vara till stor hjälp. Detta är dock ett verktyg som ofta lämnar en del övrigt att önska, då det inte fungerar så bra som vi skulle vilja.

Och faktum är att utöver de applikationer som systemet erbjuder oss installerar vi många andra applikationer från tredje part. Detta är det vanligaste användningsfallet för alternativa stationära PC-erbjudanden för Windows. UWP för dagligt bruk. De samlas i block som tar upp onödigt utrymme, alltså friplats vi blir av med dem. Vanligtvis bör de inkludera ett avinstallationsprogram som låter oss ta bort dem, men det är inte alltid fallet.

Därför stöter vi ibland på allvarliga problem när vi avinstallerar program. Således bestämmer många sig för att använda speciella tredjepartsprogram för allt detta, bland vilka vi hittar Ashampoo Avinstallationsprogram

Fördelar med Ashampoo Uninstaller efter installation på Windows

Det här är en lösning som kommer att hjälpa oss mycket när det gäller att avinstallera program och alla typer av relaterat innehåll från vår Windows-dator. Som du kan föreställa dig, efter installationen är det första den gör att bli ett alternativ avinstallationsprogram själva operativsystemet. Att installera det liknar alltså att installera vilket annat program som helst, under vilket vi väljer sökvägen till disken och väljer utseendet på användargränssnittet.

Så en dag installationsprocessen eftersom det är över hittar vi en kraftfull lösning som hjälper oss att rensa upp operativsystemet. Det första vi stöter på är ett fönster som informerar oss om de olika aspekterna som är förknippade med allt detta. Således kommer vi att ha möjlighet att personligen se det totala antalet installerade applikationer, den senaste av dem, antalet utvidgning eller Windows-appar.

På så sätt kan vi få en uppfattning om nivån Ansökningar vad vi har på olika diskar. Men det som verkligen intresserar oss är förmågan att helt bli av med det vi inte längre behöver. Så, för att börja med vad vi verkligen är intresserade av i det här fallet, kan vi gå till avsnittet Bilagor.

De första stegen för att rensa upp Windows med Ashampoo Uninstaller

I det kommenterade avsnittsfönstret hittar du lista med alla program som vi har installerat på datorn. Bredvid var och en av dem ser vi en markör som vi kan använda för att välja de rubriker vi vill bli av med, så enkelt. Det här avsnittet kan också filtreras av vissa undersektioner som de senaste apparna, appar med dåligt betyg, efter storlek, etc.

Ta bort UWP-appar från Windows

Vi måste ha det i åtanke program vi har också förmågan att eliminera det mesta Windows-applikationer … Det här är de som vi hittar som standard i operativsystemet när vi installerar det från början. Som många av er kanske redan vet tar du bort dessa UWP Det kan vara knepigt ibland, så Ashampoo Uninstaller hjälper oss med det. För att göra detta, placera dig bara i en sektion som heter Windows Apps.

Detta kommer att vara till stor hjälp när det gäller att rengöra Windows mer noggrant än att använda den traditionella metoden. Men det är inte allt, utan vi hittar något liknande i avsnittet “Extensions”. Här hittar vi ytterligare en lista i det här fallet med tillägg som vi lagrar i webbläsare … Därför, som du kan föreställa dig, från Ashampoo Uninstaller, kommer vi också att ha möjlighet att ta bort de som vi inte behöver.

Andra ytterligare funktioner i Ashampoo Uninstaller

Om vi ​​vill veta hur några av de installerade och körande programmen påverkar operativsystemet så hittar vi svaret här. För att göra detta behöver vi bara gå till Impact-fönstret för att se resursförbrukningen för de pågående programmen i realtid.

Detta gör att vi kan förstå vad vi är mest intresserade av att ta bort från PC speciellt om vi har gammal dator eller något begränsat. Dessutom, om du börjar använda det här programmet regelbundet, har det sina egna funktioner för att installera program från det. På så sätt kommer Ashampoo Uninstaller att spåra det och avinstallera det mer effektivt i framtiden.

Hur man laddar ner och installerar Ashampoo Uninstaller

Tja, om du vill dra nytta av allt som är lösning vi pratar om erbjudanden till oss, de säger vad man kan göra med detta från denna länk. Naturligtvis, trots att vi har en testversion som kan testas i flera dagar, för att få en licens för programmet, måste vi betala Pris från 39,99 euro per ansökan. Därifrån kommer det att vara vårt för alltid.

Andra alternativ till Ashampoo Uninstaller

Revo Uninstaller

Här hittar vi ytterligare ett förslag av den här typen som har funnits länge och hjälper oss att bli av med oönskade program. I det här fallet kan vi till och med utföra dessa uppgifter utan användarövervakning, det vill säga i automatiskt läge. I grund och botten ger den oss en lista över program installerade på systemet så att vi kan radera det vi inte längre behöver. För att testa detta förslag kan vi göra det härifrån.

HiBit Uninstaller

Samtidigt, om vi inte vill punga ut en enda euro för städning, står vi inför HiBit Uninstaller … Detta är ett program som också har en installationsbar version portabla … Att tvinga bort program som inte kan tas bort på traditionellt sätt kommer därför att hjälpa oss mycket. Allt detta kan du prova första hand denna länk.

Relaterade artiklar

Back to top button