Archos Diamond S tjänsteman: tekniska egenskaper och pris

Note: We hope you enjoy reading this article: Archos Diamond S tjänsteman: tekniska egenskaper och pris

Milano, 25 augusti 2015 – Idag presenterar det franska varumärket ARCHOS sitt senaste tillskott till ARCHOS Diamond-serien: ARCHOS Diamond S!

“Det finns en enorm efterfrågan på smartphones av högre kvalitet, såsom ARCHOS Diamond S, men tillgängliga till överkomliga priser för den genomsnittliga konsumenten”, förklarar Loic Poirier, VD för ARCHOS. “Vi är glada över att kunna presentera denna produkt som bär vårt uppdrag, som är att ge teknisk kvalitet till alla.”

ARCHOS: en historia av högteknologisk demokratisering

Genom lanseringen av produkter med 4G / LTE-anslutning och oklanderlig design har ARCHOS etablerat sig som den viktigaste “demokratiseraren” av toprate-teknologi. Det senaste inom avancerade smartphones inkluderar ARCHOS 50 Diamond och nya ARCHOS Helium, som har mottagits väl av både kritiker och användare. Den nya ARCHOS Diamond S förkroppsligar samma högteknologiska demokratiska anda och erbjuder en kraftfull åttakärnig processor, exceptionella tekniska egenskaper och en attraktiv design för mindre än 250 €.

Funktioner i världsklass i en enhet

ARCHOS Diamond S är utrustad med en 5-tums Super AMOLED Gorilla Glass 3-skärm som placerar smarttelefonen bland de ledande inom skärmkvalitet. Dess slimmade design är den perfekta externa motsvarigheten till tekniken som finns inuti enheten. Elegant och slimmad, smarttelefonen glider lätt ned i fickan och passar bekvämt i handflatan tack vare sin låga vikt på 118 gram.

Smarttelefonen har även en Octa-Core-processor, 2 GB RAM och 16 GB lagring, så att den kan tillfredsställa vilken musik-, spel- och appentusiast som helst utan begränsningar vad gäller hastighet eller minne. För att fullborda sin prestanda är smarttelefonen utrustad med Android 5.1 Lollipop, det senaste Android-operativsystemet som erbjuder bättre batterihantering, dynamisk meddelandevisning och förbättrat användargränssnitt. Dessutom har den en mycket snabb laddningskapacitet som gör att den är omedelbart redo att användas!

ARCHOS Diamond S erbjuder två kameror med utmärkta tekniska specifikationer, tack vare vilka du inte längre behöver nöja dig med bilder av medelmåttig kvalitet: en 16 MP bakre kamera och en 8 MP främre kamera, för perfekta selfies och flytande videochatt. Liksom alla produkter i ARCHOS Diamond-serien kommer ARCHOS Diamond S att erbjuda 4G/LTE-anslutning för oöverträffade nedladdningshastigheter på dagens mobilnät.

ARCHOS Diamond S kommer att förhandsgranskas på IFA i Berlin, med start den 4 september 2015. För mer information om de presenterade produkterna kommer ARCHOS monter att finnas i Hall 4.2/121. ARCHOS Diamond S kommer att finnas tillgänglig i november 2015 till det exceptionella priset på 249,99 €. För mer information om ARCHOS produkter, besök: www.archos.com.

Relaterade artiklar

Back to top button