Archos Diamond Alpha, vårt bevis. Vad förändras från Nubia Z17 Mini?

Note: We hope you enjoy reading this article: Archos Diamond Alpha, vårt bevis. Vad förändras från Nubia Z17 Mini?

Vi gick gärna med på att ge den nya mellanklassens smartphone en chans Archoseller den Diamant Alphabara för att upptäcka den nya kursen för det franska företaget som under det senaste året har inlett ett samarbete med Nubia som tar ut sina produkter till vår marknad men med sitt eget varumärke.

Vi undrade därför vad Archos kan erbjuda mer än produkter Nubia (Säljs dock officiellt online även i vårt land). Vi provade sedan nya Archos Diamond Alpha och fann att skillnaderna tyvärr är praktiskt taget obefintliga och är begränsade till varumärket på produkten och förpackningen. Förutom att ha ett dedikerat stöd såklart.

Vi har därför inte gjort en helt ny recension då produkten är väsentligen identisk, i design, batteri, kameror och display. Hitta recensionen av Nubia Z17 Mini på den här länken. Det som dock minst övertygade oss, exklusive en mycket giltig produkt, är mjukvaran som är så mycket densamma som Nubia att den visar sitt namn i inställningarna (uppdaterad bl.a. Android 6.0 Marshmallow med aprillappar).

Archos-operationen är nyfiken eftersom den fortfarande syftar till att berika sin produktportfölj med kvalitetssmarttelefoner som Nubia, men den lämnar oss lite förbryllade eftersom den inte kan erbjuda det lilla mer, särskilt för att motivera priset på € 399. , € 50 högre än Nubia (nu ännu mer med nuvarande erbjudanden).

Relaterade artiklar

Back to top button