Ära: den nya smarttelefonen som kommer den 5 december kan ha mycket gemensamt med Mate 10 Pro (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Ära: den nya smarttelefonen som kommer den 5 december kan ha mycket gemensamt med Mate 10 Pro (foto)

I minst en månad har vi varit medvetna om ett nytt europeiskt evenemang som Ära har ordnat med nästa 5 december i London. Bilderna bifogade inbjudningarna lämnade oss omedelbart med föga tvivel om att den obestridda huvudpersonen kommer att vara en smartphone präglad av det nu väsentliga design gränslös. Men nu kanske vi vet till och med något mer.

Som rapporterats av Gizchina.commodellen som Honor förbereder att avslöja kommer att dela många av de tekniska specifikationerna med nuvarande flaggskeppssmarttelefonen från Huawei, nämligen Mate 10 Pro. Vi pratar om samma sak SoC Kirin 970Stöds av 6 GB RAM Och 64/128 GB internminne. Displayen ska vara en enhet från 5,99 “på 18:9 tillhandahålls av kinesiska BOE, medan de två bakre kamerorna inte skulle saknas 20 och 16 megapixlar. Redan vid utgången skulle enheten vara utrustad med Android Oreo, anpassad med EMUI 6.0.

Enligt rykten, den förnamn av denna intressanta modell – som, i prisskulle rankas strax under Huaweis flaggskepp – det kan det vara Honor V10.

Men historiskt sett V-serien av Honor den har aldrig landat i Europa och Italiendet är därför troligt att vi har det definitiva namnet det blir en annan. Slutligen visar bilderna nedan i galleriet hur det kan finnas tre varianter av den nya Honor-modellen – kanske på grund av varumärkesbehov från operatörernas sida – och att laddning stöds skulle anlända upp till 22,5W. Om lite mindre än en månad får vi reda på vad som lagar mat.

Relaterade artiklar

Back to top button