Är Xiaomi Mi 10 Ultra runt hörnet? Första rykten stöder 16 GB RAM (foto)

Xiaomi kan lansera en ny enhet som en del av Mi 10-serien, en variant fortfarande rikare på hårdvarumässigt jämfört med de som för närvarande marknadsförs.

De första rykten om vad som kan komma på marknaden som Xiaomi Mi 10 Ultra har just läckt online från Kina: den första bilden i galleriet visar designen främre av enheten tillsammans med den för kamera bak, som skulle ha fyra sensorer. där andra bilden istället visar det en sammanfattning av de riktmärken som utförs på plattformen Geekbench av en ny Xiaomi-enhet med Qualcomm-processor och väl 16 GB RAM-minne.

Designen som vi kan se av den hypotetiska Mi 10 Ultra går inte särskilt från de andra enheterna i Mi 10.-serien. Flera tvivel kvarstår om anslutningens tillförlitlighet mellan rykten som just läckt ut och Ultra-varianten av Xiaomi Mi 10. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om alla kommande utvecklingar.

Mi 10 Ultra verkar verkligen runt hörnet: de senaste timmarna har en unboxing-video av smarttelefonen dykt upp online, som du kan se nedan.

[bzvideo source=”youtube” id=”gvfgWVBtqr8″]

Relaterade artiklar

Back to top button