Är två Nokia-smarttelefoner med Android Nougat och Snapdragon 820 för bra för att vara sanna?

Note: We hope you enjoy reading this article: Är två Nokia-smarttelefoner med Android Nougat och Snapdragon 820 för bra för att vara sanna?

När det kommer till Nokia Och Android smartphone, vid det här laget vet du att allt måste tas med en nypa salt, eftersom det berömda företagets efterlängtade återkomst till telefonivärlden är så efterlängtad att det oundvikligen genererar lätt entusiasm och illusioner. Dagens rapport är inget undantag, särskilt eftersom “källan”, som vanligt, undviker att nämna den sanna källan från vilken dess information kommer, vilket hindrar oss från att verifiera den på något sätt.

Efter att ha gjort denna nödvändiga premiss talar vi inte om en utan om två Nokia-smarttelefoner med Android 7.0 Nougatbåda med skärmupplösning QHD, men av olika storlek: 5,2 tum för den första och 5,5 tum för den andra. Båda skulle dock drivas av SoC Qualcomm Snapdragon 820och tillverkad med en vattentät metallkropp, med IP68-certifiering.

LÄS ÄVEN: Nokia P1, rendering och video av eventuell retur med Android

Tidigare talades det också om en backkamera från 22,6 megapixlar, men det finns inga spår av detta i dagens rapport, och vi vet inte om det verkligen kommer att finnas där, eller om det blir båda modellernas privilegium eller bara en av de två.

Vi upprepar dock att vi med stor försiktighet ska närma oss varje artikel om Nokia med Android, eftersom det för närvarande har varit mycket prat men lite bevis, och redan tidigare saknades inte rapporterna som visade sig vara felaktiga.

Relaterade artiklar

Back to top button