Är Sony Xperia X vattentät? Nej, förmodligen bara tur (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Är Sony Xperia X vattentät? Nej, förmodligen bara tur (video)

En video som visar en Sony Xperia X som kommer ut oskadd från nedsänkning i vatten i ett par minuter, och därifrån uppstår frågan: är det vattentätt?

Enligt vår mening är svaret Nej, av åtminstone ett par anledningar. För det första, om Xperia X hade någon form av certifiering skulle Sony säkert ha sagt det, eftersom det inte finns någon anledning att dölja en funktion. I Xperia X Performance datablad kan vi tydligt läsa IP68; i Xperia X saknas denna post. Man skulle kunna anta att den utelämnades för att inte missgynna den överlägsna modellen, men vad är poängen med att gynna en modell på bekostnad av en annan av sin egen?

LÄS ÄVEN: Sony Xperia XA blir Ultra: 6 “full HD med stabiliserade 16 MP selfies och mycket mer (foto)

Dessutom måste det sägas att det inte skulle vara första gången som vi ser smartphones motstå vatten, även om de inte är certifierade för att göra det, men det betyder absolut inte att vi skulle känna oss bekväma med att doppa ner vår enhet för det rena nöjet att göra Det.

Om det därför finns ett officiellt ställningstagande från Sony kommer vi säkert att rapportera det, men tills motsatsen bevisats, imitera inte videon nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button