Är Sony redo att lansera Xperia XZ3? Av dessa specifikationer verkar det så

Note: We hope you enjoy reading this article: Är Sony redo att lansera Xperia XZ3? Av dessa specifikationer verkar det så

De nya produkterna i Sonys Xperia XZ2-serie presenterades i februari och har varit till försäljning i drygt två månader, men det verkar som att det japanska företaget redan tänker på framtiden. En ny Sony-märkt enhet har faktiskt redan dykt upp i en läcka och borde vara arvtagaren till XZ-serien, den helt nya Xperia XZ3.

Bilden du hittar i galleriet avslöjar vad det ska finnas där komplett tekniskt blad av denna modell, som tillkännager sig som en riktig övre delen av intervallet. Egenskaperna är ganska lika de för den tidigare XZ2: skärmen skulle ha en storlek på 5,7 tum vid upplösning Full HD+ (1 080 x 2 160 pixlar), därför i 18:9-format, medan det inuti kroppen bör finnas en Qualcomm SoC Snapdragon 845, 6 GB av RAM, 64/128 GB internminne (kan utökas via microSD) och en 3 240 mAh med Quick Charge 3.0 snabbladdning.

När det gäller den fotografiska sektorn kan XZ3 montera samma dubbelkamera bak på XZ2 Premium, dvs sensorer från 19 MP Och 12 MP med bländare f/1.6, medan det på framsidan ska finnas ett objektiv från 13 MP med f/2.0 bländare.

Den totala storleken på denna modell skulle vara 153 x 72 x 10,1 mmför en vikt av 183 gramoch det skulle finnas IP68-certifiering. På mjukvarunivå bör det finnas en Android 8.1 Oreo-version sedan lanseringen.

Även om detta är mycket exakt och detaljerad information i alla aspekter, är det just nu rätt att ta allt med försiktighet. Den nya Sony Xperia XZ3 kan presenteras under nästa IFA 2018nämligen a september i år, men bara de närmaste veckorna kommer att kunna berätta för oss om data som läckt ut idag är riktigt äkta och om det nya toppsortimentet från Sony verkligen kommer att heta det.

Relaterade artiklar

Back to top button