Är Samsung seriös med Galaxy X? Batteri över 3 000 mAh men det som kommer att förvåna dig är inte kapaciteten (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Är Samsung seriös med Galaxy X? Batteri över 3 000 mAh men det som kommer att förvåna dig är inte kapaciteten (bild)

Idag återvänder vi för att prata om Samsung Galaxy X, vilket ger bränsle till den kontroversiella historien som har sett den varit huvudperson i mer än ett år mellan Falska förhoppningar Och efterföljande avslag. Enligt den senaste informationen som läckt ut på nätet kan Samsungs hopfällbara enhet se ljuset vid nästa MWC, och dagens nyheter, angående batteri av enheten, är i linje med detta löfte.

Vad vi ser ibild som visas i galleriet det är just batterierna som skulle reserveras för nästa Samsung Galaxy X: som du tydligt kan se att det är flexibla batterier, anpassningsbar till enhetens vikning. De skulle inte vara reserverade bara för Samsungs eftertraktade smartphone utan även för andra möjliga produkter från andra företag. Kapaciteten på dessa batterier skulle vara mellan 3 000 och 6 000 mAh.

Visst är vi inte säkra på att Galaxy X kommer att integrera dessa batterier och att den kommer att presenteras snart, men vi ser ingen mer logisk förklaring angående tillverkningen av denna typ av batteri av Samsung.

Vi återkommer för att uppdatera dig så snart ytterligare information om affären dyker upp.

Relaterade artiklar

Back to top button