Är Pixel 2s kamera verkligen den bästa? Här är några oredigerade bilder (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Är Pixel 2s kamera verkligen den bästa? Här är några oredigerade bilder (foton och videor)

Kamerans godhet Pixel 2 sanktionerades av DxOMark, men ett klick är värt (kanske?) mer än tusen ord skrivna för en recension. För att dra nytta av “wow”-effekten, Google har skrivit en hel del Foto och av video- registrera dig med nya smartphones utan att göra några ändringar.

I Galleri nedan har vi samlat några av dessa bilder (resten kan hittas vid källan, tillsammans med några Rörliga foton): inga filter eller andra ändringar har tillämpats genom fotoredigeringsprogram (även om förekomsten av bildsignalbehandling är uppenbar – Ed), men närvaron av en experthand bakom skotten är utan tvekan.

Trots avsaknaden av en andra kamera är närbilder med suddig bakgrund mycket bra, vilket indikerar att algoritmen dubbla pixlar Google gör sitt jobb väldigt bra. Också utmärkt videostabilisering, både mjukvara och hårdvara: du kan få ett smakprov genom att titta på videon nedan. Vad tycker du om Pixel 2s kamera?

Relaterade artiklar

Back to top button