Är nya Xiaomi Mi 10 med Snapdragon 870 på väg? –

Nya rykten och läckor som kommer till oss utanför det kinesiska företaget talar om ett av de konstiga rörelserna som Xiaomi vi är vana vid … då och då. Företaget efter lanseringen av Xiaomi för 11 månader sedan tänkte jag starta om Xiaomi Mi 10 med en nyfiken ersättning av processorn.

Hur ska varje fan av tillverkaren veta hur Xiaomi Mi 10 och horisontell fördelning Xiaomi Mi 10 Pro som släpptes under första kvartalet 2020, inrymt i samma processor, Snapdragon 865 7nm-kretsuppsättningen består av 8 kärnor dividerade med 8 Kryo 585-kärnor klockade till 2,8GHz och är utrustad med en Adreno 650 GPU.

Tja, Xiaomi vill nu lansera en liknande mobiltelefon, men det ryktas att ha Snapdragon 870-processor utrustningshantering. Digital Chat Station uppger i sitt Weibo-inlägg att Xiaomi tåg jag är 10 Modellen körs på en nyligen tillkännagiven processor, som är något snabbare än den ursprungliga telefonens chipset.

Snapdragon 870 är inget annat än den överklockade Snapdragon 865 Plus, kapabel att nå en klockhastighet på 3,2 GHz istället för 3,1 GHz, vilket gör att den stora skillnaden mellan de två modellerna blir något bättre i prestanda. Något som inte är så vettigt när Snapdragon 865 redan är en fantastisk styrkrets.

Målsäganden har inte angett något namn eller suffix jag är 10 enheten som ska bära denna processor, men det är inte första gången som det har nämnts att det finns en Xiaomi-telefon med Snapdragon 870. Qualcomm har själva bekräftat att Xiaomi kommer att använda denna CPU i framtidens “flaggskepp”.

Bättre ta med Xiaomi Mi 10 Ultra

I en personlig anteckning, istället för att träffas med Xiaomi Mi 10 med byte lika minimal som processorn Jag skulle föredra att märket distribuerar sin mest imponerande mobiltelefon hittills, till och med mer än den nya Mi 11.

Xiaomi Mi 10 Ultra är en av de bästa telefonerna vi har haft nöjet att testa, med en kamera som aldrig tidigare setts i det kinesiska företagets team, ett snabbladdningsbatteri på upp till 120W, med en kapacitet på upp till 16GB. från RAM, högkvalitativ OLED-skärm och mycket elegant design.

Tyvärr tycks våra önskningar förbli obemärkta, för idag är den enda möjligheten vi har att lägga vantarna på den här mobiltelefonen att ta till importbutiker som arbetar med en ROM som varken är europeisk eller global.

Relaterade artiklar

Back to top button