Är Nokia också på väg att ge efter för charmen med hacket? Det verkar så, enligt dessa renderingar av Nokia X6

Note: We hope you enjoy reading this article: Är Nokia också på väg att ge efter för charmen med hacket? Det verkar så, enligt dessa renderingar av Nokia X6

Även om Mobile World Congress 2018 var på riktigt triumf av hackefter modet som lanserats av iPhone X, Nokia visade sig vara en av få röster från refrängen, och presenterade den vackra Nokia 8 Sirocco, den balanserade Nokia 7 Plus och den solida Nokia 6.1, som alla saknar det hatade hacket. Sirensången kan dock resultera i det långa loppet oemotståndligt även för det finska märket, som skulle vara på väg att ge upp, av ett par att döma framställa bara läckt.

Vi vet att den 27 april kommer Nokia att presentera en ny enhet i Kina, kallad Nokia X6. DE framställa som du hittar i galleriet tillskrivs denna nya modell och visar en smartphone från ramar nästan obefintliga på tre sidor – sidokanterna verkar till och med något böjda – och lite mer uttalade i botten. Ovanför dock den hotfulla svarta formen på hackkallad för att hysa öronkapseln, kameran och olika sensorer.

Återgivningen verkar allt som allt välgjord och skulle därför verkligen kunna referera till en smartphone som Nokia skulle ha På varvet – om det är Nokia X6 eller en annan modell, det är ännu inte säkert – men möjligheten att det är en falsk kvarstår och är inte alls att utesluta, även med tanke på överdriven affinitet med renderingarna av Nokia 7 Plus, av vilka detta bara kan vara en uppkok.

Vi skulle inte lägga vår hand på Nokias förmåga att stå emot länge frestelse hackmen om Nokia X6 kommer att bli dömd för smartphones kommer vi att få veta det med säkerhet om några dagar.

Relaterade artiklar

Back to top button