Är du sugen på OnePlus 6? Under tiden, var nöjd med de officiella bakgrundsbilderna (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Är du sugen på OnePlus 6? Under tiden, var nöjd med de officiella bakgrundsbilderna (foton)

OnePlus 6 under den senaste perioden har i hög grad fångat uppmärksamheten, som hade sin klimax igår under den officiella presentationen. Även om enheten inte kommer att säljas till 22 majvi kan redan berätta hur och var du ska ladda ner din officiella bakgrundsbilder.

Bilderna har publicerats på den personliga hemsidankonstnär som gjorde dem direkt efter den officiella lanseringen i London. Hampuss Olssonskaparen av bakgrunderna, förklarade att han arbetade med att försöka skapa bilder som satte markera displayen gränslös, med ett mjukt tema som stör inte ikoner placeras av användaren.

De officiella bakgrundsbilderna, som du har en förhandstitt på i gallerietJag är fem och kan laddas ner genom att gå till denna adress. För var och en av dem hittar du tre versioner: den första i upplösning 2K, den andra in 4K och den tredje integrerar det kinesiska företagets slogan i den centrala delen “Nöj dig aldrig“. Och du, vilken föredrar du?

Relaterade artiklar

Back to top button