Är du sugen på att ha Galaxy S9 i dina händer? Trösta dig själv med dess officiella användarmanual (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Är du sugen på att ha Galaxy S9 i dina händer? Trösta dig själv med dess officiella användarmanual (foto)

Den senaste toppen i sortimentet Samsung presenterades senast Mobile World Congress och även om den ännu inte är tillgänglig på marknaden (det kommer att vara den 16 mars) pratar den redan mycket om sig själv. Idag rapporterar vi tillgången till Användarmanual officiellt digitalt format från Samsung Galaxy S9 Och Galaxy S9+.

Dokumentet är ännu inte tillgängligt i PDF-format och är därför inte nedladdningsbart. I vilket fall som helst kan du konsultera den via denna länk till den officiella sidan: låt oss se hur den är organiserad och uppdelad i olika sektioner som samlar de olika funktionalitet och har båda hårdvara den där programvara av de nya Samsung-enheterna (som du också kan se från vår Galleri).

Låt oss se hur det också finns några avsnitt dedikerade till officiella tillbehör som t.ex Samsung DeXtill de nya AR Emoji och alla möjligheter som Bixby erbjuder. Så, i väntan på enheten i “kött och blod”, är detta (och den officiella demoappen) ett utmärkt sätt att få en mer komplett och personlig överblick.

Relaterade artiklar

Back to top button