Är du redo för Pixel 7 och Pixel Watch? Google ger oss en ny video

Vi återvänder för att prata om nästa toppmoderna smartphones från Google, de vi redan har fått en djupare smak av efter den senaste Google I/O.

Vi talar tydligt om nästa Pixel 7 och Pixel 7 Pro, Googles flaggskepp som nu är nära att lanseras. Efter att ha lärt oss de senaste bekräftelserna om avgången av förbeställningar och de officiella fallen, låt oss gå till se utseendet igen av enheter.

De video- som du kan hitta nedan har den just delats av Google. Kallas Google Pixel Collection, ett namn som fullständigt sammanfattar innehållet. Bilderna visar faktiskt på nära håll utseendet på de nya Pixel 7 och Pixel 7 Pro. Låt oss snabbt se display och tillbakamed de färger vi redan har skymtat från tidigare läckor.

Mot slutet av den korta videon får vi även en närmare titt på Pixel Watch, den första smartklockan i Googles historia.

Låt oss se enheten med den cirkulära urtavlan, med i böjda kanteroch detaljerna i central roterande knapp.

Sammanfattningsvis kan du också se bilderna på nya Pixel Buds Pro, den sanna trådlösa premiumen från Google som redan har kommit på marknaden, för att komplettera Pixel Collection.

Vi påminner dig om att Googles evenemang den 6 oktober det kommer att bli väldigt rikt. Förutom Pixel 7 och Pixel Watch kommer andra smarta enheter som nya Nest Doorbell, Googles smarta dörrklocka och Nest Wifi Pro.

Relaterade artiklar

Back to top button