Är du nyfiken på hur Huawei P10 kommer att se ut? Här är den på de bästa bilderna någonsin, video ingår!

Huawei P10 utsätts för den nu kanoniska “behandlingen @onleaks“, eller rekonstruktion av smarttelefonen på basis av CAD-diagram av densamma. Vanligtvis är det därför en ganska noggrann rendering i allmänhet, som kan skilja sig lite från den slutliga versionen speciellt i den främre delen och i finish och färger, men som i alla fall är korrekta när det gäller placering av huvudelementen (kamera, portar, högtalare etc.) Så låt oss se hur Huawei P10 ser ut.

Huawei P10 kommer att vara en 5,2”, förmodligen full HD, från storlek cirka 145,5 x 69,5 x 7,35 mm. De hemknapp kommer också på P-serien, och kommer sannolikt att omfatta spelaren av Fingeravtryck, som hittills alltid har legat på baksidan. Positionen för två Leica bakre kamerordetsamma gäller kontakterna i botten, dvs USB Type-C, ljuduttag och högtalargrill. På gott och ont är det nästan allt som Huawei P9, förutom hörnen på smartphonen som nu är synbart mer rundade.

Det finns inga särskilda bekräftelser för de tekniska specifikationerna, så vi förblir trogna vad som har läckt hittills, det vill säga flera varianter för RAM och lagring (4 + 32 GB / 4 + 64 GB / 6 + 128 GB), processor HiSilicon Kirin 960 och kamera utvecklad tillsammans med Leica da 12 megapixlar. Vi påminner dig också om den möjliga närvaron av Harman Kardon-ljud, och uppenbarligen också av Huawei P10 Plus, vilket kommer att höja ribban ytterligare när det gäller storlek och specifikationer, men för alla exakta detaljer skjuts mötet upp till den 26 februari kl. kl.

Nu lämnar vi er med bilderna och videorna i fråga, och understryker återigen att de inte är definitiva bevis, särskilt för bildförhållandet för elementen på framsidan (se till exempel skillnaden mellan liknande renderingar av LG G6 och de första bilderna av samma smartphone), men vi förväntar oss inte att den slutliga modellen kommer att vara alltför annorlunda än den ändå.

Relaterade artiklar

Back to top button