Är du intresserad av lanseringen av OnePlus 3? Markera under tiden den 14 juni i kalendern …

Note: We hope you enjoy reading this article: Är du intresserad av lanseringen av OnePlus 3? Markera under tiden den 14 juni i kalendern …

Det är egentligen inte en officiell kommunikation, men om vi litar på vad som skulle ha kommunicerats av OnePlus tekniska support (se skärmdump i slutet av artikeln), OnePlus 3 väntas lanseras den 14 juni.

Vi väntar dock på ett meddelande från företaget, som definitivt inte kommer att vilja göra saker som överraskande, med tanke på att lanseringen av smartphonen för andra året i rad kommer att ske i virtuell verklighet (och även köpet, men det är ännu inte klart hur), tack vare tittarna som OnePlus ger bort nu för tiden.

LÄS ÄVEN: Första renderingen av OnePlus 3 eller smart missvisning?

Å andra sidan, angående tekniska funktionerdet finns många rykten om det, men de mest pålitliga talar om 5,5 tum full HD med Snapdragon 820 och 16 megapixel bakre kamera, medan på design spelen verkar redan skrivna, även om det finns de som säger att bilderna som cirkulerat hittills är falska sprids av samma företag. Det får vi veta om cirka tjugo dagar, eller åtminstone hoppas vi.

Relaterade artiklar

Back to top button