Är du bekant med denna smartphone Huawei möjliga huvudperson vid MWC? (uppdaterat: förnekelse)

Note: We hope you enjoy reading this article: Är du bekant med denna smartphone Huawei möjliga huvudperson vid MWC? (uppdaterat: förnekelse)

Om du noggrant följer nyheterna tillägnad Huawei på våra sidor kommer du att vara medveten om dess ständiga ökning av Olympus för de största smartphonetillverkarna i världen, men också om dess tendens att lansera många modeller mycket lika varandraskapar ofta ytterligare förvirring genom att fästa namn och varumärke annorlunda än samma smartphone, lanserad på flera marknader (den stackars P8 Lite 2017 har ännu inte återhämtat sig från sin allvarliga identitetskris).

Huawei, sant lärare i illusionens konsthan kan ha slagit igen, av den sista att döma tweeta av de ständigt produktiva (och pålitliga) @evleaks. Om du tar en titt på öppningsbilden (och som du också kan hitta i galleriet), kan den mest uppmärksamma av er känna igen i raden av detta ny Huawei-märkt smartphone, den redan lanserade (i nästan ett år) Honor 8 Pro (tidigare känd som Honor V9 i Asien).

Och det verkar verkligen vara så. Huawei kan ha bestämt sig för det omarbetatmed en touch av magi, en gammal arbetshäst av honom – uppdaterar den med en modernare visas i 18:9 och, vem vet, med nyare och förbättrade specifikationer – sedan mata den till sina användare.

De varumärke Huawei, som ersätter Honor, skulle då vara sista handen på detta mästerliga exempel på teknisk illusionism.

Evan Blass ackompanjerade kortfilmen tweeta Med’hastag relaterat till MWC 2018, som avgår om några dagar i Barcelona. Det kan därför vara så att Huawei, efter att ha valt att skjuta upp lanseringen av den nya P20-familjen till den 27 mars, har bestämt sig för att ta med denna smartphone till eventet, för att inte tvingas avslöja enbart sin nya serie av bärbara datorer.

Relaterade artiklar

Back to top button