Är detta formen på Samsung Galaxy S6?

Note: We hope you enjoy reading this article: Är detta formen på Samsung Galaxy S6?

Vi har hört mycket om Samsung Galaxy S6från de tekniska funktionerna till programvaran, som kan skilja sig mycket från vad vi känner till, men dess design förblir ett mysterium, även om vi vet att det borde vara annorlunda än det förflutna, även om det bara är för användning av dyrbara material som glas och metall.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6 dimensioner och egenheter

Antonio Monaco, en italiensk teknikjournalist, kommer att ge oss en indikation, som visar en sorts färglös rendering: det är värdelöst att förneka likheten med iPhone 6 i dess former (men det kan vara mer uttalat i renderingen än i den slutliga versionen) , speciellt i de mjuka linjerna och rundade hörnen. Intressant är också närvaron av ljudjacket längst ner på enheten, även om det från omslaget som sågs i går såg ut som att det kunde vara på toppen, så det kan också vara något annat. Intill mikro USB-port det borde också finnas det högtalaremen bilden tillåter oss inte att uppskatta den.

De volymvippauppdelad i två knappar på vänster sida, motsvarar istället vad som har observerats hittills.

Kort sagt, en Galaxy S6 som sakta tar form, och med en månads tid som fortfarande skiljer oss från sin presentation, tvivlar vi inte på att det utan tvekan kommer att dyka upp bättre bilder än så här.

Relaterade artiklar

Back to top button