Är detta de första (riktiga) riktmärkena för Galaxy Note II?

Note: We hope you enjoy reading this article: Är detta de första (riktiga) riktmärkena för Galaxy Note II?

Det är inte första gången som orden “Galaxy Note II” och “benchmark” förekommer i samma mening, men fram till nu har fakta alltid motbevisat anklagelserna. Icke desto mindre, med den förväntade tiden för presentationen av den nya phableten närmar sig, var det också logiskt att förvänta sig en återgång av lågan.

Det är så oundvikligen, om resultaten av en enhet med initialerna GT-N7100 (mycket lik GT-N7000 i Galaxy Note) visas på GLBenchmark (och sedan omedelbart försvinner), tänker man omedelbart på den framtida Galaxy Note II.

Vi lär oss alltså att phableten skulle vara utrustad med samma SoC som Galaxy S IIIdet vill säga fyrkärniga Exynos 4412 med Mali 400 GPU, men med högre klockfrekvens, inställd på 1,6 GHz. När det gäller upplösningen på skärmen har vi istället en kanonisk 1280 x 720med operativsystem Android 4.0.4.

Mått (5,5 ”?) Och typ av skärm (Super AMOLED Plus?) Fortfarande är en källa till spekulationer, liksom egenskaperna som anges ovan, som verkligen inte kan anses vara officiella.

Vi får i alla fall veta mer (kanske) den 30 augusti.

Relaterade artiklar

Back to top button