Är detta baksidan av Meizus första gränslösa smartphone? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Är detta baksidan av Meizus första gränslösa smartphone? (Foto)

De senaste månaderna har representerat en period av eftertanke för Meizu. Valet att inte lansera andra smartphones 2017, på en redan mättad marknad, verkar vara ett smart drag för den kinesiska tillverkaren, som tar hela tiden att fundera utbudet av smartphones som kommer att lanseras i 2018. Även om den ännu inte har velat följa trenden med nästan ramlösa enheter runt skärmen, är det ingen hemlighet att något håller på att brygga i den riktningen. Och ett läckt foto från Kina kan representera en första glimt av gränslös sväng av Meizu.

I själva verket har det varit det i flera år särdrag Gemensamt för alla Meizu-modeller – från avancerade till instegsnivå – ärmBacken fysisk och kapacitiv nyckel på samma gång, som integrerar fingeravtryckssensorn och en serie av gest mycket uppskattat av användarna. Men i chassi På baksidan av den här nya Meizu-smarttelefonen visas ett hål – i linje med hålen för den dubbla bakre kameran – som har all känsla av att vara avsedd för fingeravtryckssensorn.

Den enda anledning vilket skulle kunna driva Meizu till lämna a mördarfunktion eftersom mBack-nyckeln bara skulle anta en kantlös frontdesign. Enligt traditionen med stulna skott – de gör det med flit, det finns ingen annan förklaring – bilden är särskilt rörd och suddig, så mycket att det är svårt för oss att se andra möjliga detaljer, förutom borstad metall av kroppen, avbruten av plasten för antennerna. För tillfället, vad tror du Meizus (troligen tvingade) val att överge den främre fysiska knappen?

Relaterade artiklar

Back to top button