Är den kommande Z5 bara ett isolerat fall? Lenovo skulle också ha fallit i fällan av hacket (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Är den kommande Z5 bara ett isolerat fall? Lenovo skulle också ha fallit i fällan av hacket (foto)

Den 5 juni kommer Lenovo att avslöja sin nya Z5 för världen, en smartphone som kan dra till sig uppmärksamhet från internationell publik som ingen annan modell från den kinesiska tillverkaren före honom, av en enkel och märklig anledning: en design gränslös utan hack. Faktum är att om Essential Phone och iPhone X 2017 var två vita flugor i en djungel av smartphones traditionell2018 blev skåran överst på skärmen nästan ett standard-. Lenovo höll därför på att bli en ny bastion av anti-notch-fronten, men det kunde den ha gjort redan övergivna.

Faktum är att en första dök upp på nätet skott stulen av en påstådd smartphone av Lenovo, för närvarande känd under kodnamnet L78011. Det ökända framgår direkt av bilden hack att bryta aviseringsfältet, bland annat genom att storleken inte riktigt finns. Ironiskt nog kan smartphonen i fråga kallas Z5 Litedet vill säga att representera en billigare variant av modellen tagen som en symbol för alternativet till skåran.

Bilden låter oss också bli medvetna om de framträdande tekniska specifikationerna: SoC Qualcomm Snapdragon 636, 4 GB RAM Och 64 GB internminnemedan Android-versionen är 8.1 Oreoanpassad med ZUI 3.9.253 (ja, samma som de gamla ZUK-smarttelefonerna). Denna modell skulle därför kunna hålla sällskap med Lenovo Z5 på scenen för evenemanget den 5 juni, där vi kommer att ta reda på om det kommer att vara ett hopp för en framtid utan hackeller endast avsista av mohikanerna.

Relaterade artiklar

Back to top button