Är den första smartphonen i nya Nokia den i den här videon? (Foto och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Är den första smartphonen i nya Nokia den i den här videon? (Foto och video)

Nokia hon vill återgå till sin rättmätiga plats i mobilsektorn efter förvärvet av Microsoft och arbetar bakom kulisserna med nya produkter. Det mest intressanta är utan tvekan C1, företagets första riktiga Android-smartphone (exklusive Nokia X, en serie som ändå aldrig har erbjudit en riktig traditionell upplevelse).

I en reklamvideo som publicerades på YouTube, Nokia förstärker sitt varumärke genom olika bilder inklusive några som väcker vissa misstankar. Det finns till exempel en surfplatta som lätt kan misstas för N1men det har vissa skillnader som placeringen av strömbrytaren, eller olika bredd per öga.

LÄS ÄVEN: Ett foto av en Nokia-smarttelefon läckte ut …

Då håller två tjejer med ett något förbluffat uttryck upp en smartphone: det kommer det verkligen att bli C1? Svårt att säga nu och ärligt talat förblir vi väldigt skeptiska till den här typen av läckor, men i år kommer ryktena om Nokia att intensifieras och vi kommer att hålla dig uppdaterad om det.

Relaterade artiklar

Back to top button