Är CAT S41 verkligen den tuffaste smartphonen i världen? Ja självklart! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Är CAT S41 verkligen den tuffaste smartphonen i världen? Ja självklart! (video)

Den gode Zack på YouTube-kanalen JerryRigAllt har haft möjlighet att uppleva robustheten hos många smartphones av alla märken och alla prisklasser, men det är äntligen dags att ta itu med en produkt gjord för att vara resistent: CAT S41. Varumärket KATT säger redan allt om dess sanna natur: S41 är en smartphone oländig användbar under alla förhållanden, både på arbetsplatsen och i de mest extrema situationer, och är certifierad för att verkligen tåla allt. Men kommer detta att vara tillräckligt för att han ska överleva Zacks tortyr?

Youtubern visar oss omedelbart ett märkligt faktum: även om displayen är gjord av glas Gorilla Glass 5tillämpar tillverkaren en skydd i lätt repad plast. Lyckligtvis är detta ett utbytbart lock, designat för att bytas ut vid behov.

Täckningen i suddgummi som täcker hela kroppen och varenda fysisk nyckel – förutom den programmerbara metallnyckeln – är svår att repa, så motståndet garanteras.

Den enda lilla defekt verkar vara den som är relaterad till plasten som täcker den bakre kameran, mindre motståndskraftig än resten.

De bränntest skapar märkbara bubblor på plastskärmskyddet, men orsakar inte alltför mycket problem, medan böjtest det är en promenad för en produkt på denna nivå.

Kort sagt, till och med Zack måste erkänna det: CAT S41 är verkligen den mest motståndskraftiga smartphonen i världen, och gud förbjude med tanke på omsorgen som används för varje enskild detalj. Fortfarande inte övertygad? Ta då en titt på video- som du hittar nedan!

Relaterade artiklar

Back to top button