apppar kommer att förbättra delad skärm –

Enligt olika rapporter och läckor arbetar Google på en uppdaterad multitasking-funktion som gör att användarna kan köra par av appar på Android 12 … Detta, eftersom det kan tyckas konstigt, är lättare än det verkar.

Börja bara med det vi har i Android 11. Googles nuvarande mobiloperativsystem har en delad skärmfunktion som låter användare använda två appar sida vid sida. Men ärligt talat är detta inte det mest ergonomiska sättet att använda två appar samtidigt på en 6 till 7 tums skärm.

Detta är anledningen till att internetjätten enligt olika medier “jobbar på en fullständig översyn av systemet med delad skärm i Android 12 med en ny “App Pairs”-funktion.”

Vad är nytt i Android 12?

Det nuvarande systemet som vi hittar i Android-mobilenheter uppdaterade till den senaste versionen är vad det gör, det fixar appen och kör sedan en annan ovanpå. V Android 12 , Par av applikationer kommer att gruppera två applikationer för användning som en enda uppgift, så att de båda körs samtidigt utan prestandafördröjning.

Detta skulle innebära att två av våra nyligen öppnade applikationer kan väljas att para ihop, i samma fönster, där de två applikationerna körs samtidigt i realtid. Efter ihopparningen kan du enkelt byta till den tredje andra appen och sedan byta tillbaka till paret du skapade med nytt verktyg Android 12

Android 12 apppar kommer att ha en separator som användare kan anpassa efter eget tycke och få lite mer funktionalitet än vad vi ser idag, vilket gör att du snabbt kan ändra positionerna för två appar genom att dubbelklicka på separatorn. Vi vet inte om detta kommer att tillåta oss att skapa genvägar från skrivbordet för snabbare åtkomst till dessa få appar.

Hur låter detta för oss…?

Så snart vi vet hur det här nya verktyget för den framtida versionen av Android fungerar, kom många på Samsung och en av dess nya produkter i One Ui 3.0. Intressant nog, på anpassningsnivån för det koreanska företaget baserat på Android 11, finns det en funktion som heter App Pairs som låter användare skapa anpassade genvägar för två appar som de väljer.

Android 12 bör släppas under årets andra kvartal.

Källa> Android Body

Relaterade artiklar

Back to top button