Apples vd Tim Cook kritiserar Microsofts Surface Book för att “försöka för …

Under ett tal i Irland igår kände Apples vd Tim Cook behovet av att kasta en knäck på Microsofts första bärbara dator och hävdade att Surface Book “är en produkt som försöker för mycket för att göra för mycket”.

2_eS4KDE3lJn.878x0.Z-Z96KYq

Det verkar som om Apple inte tror på hybrider, men med det nuvarande läget för surfplattasegmentet kan dessa produkter vara de enda som växer ordentligt. Hur som helst, Cook hävdade också att den nyligen lanserade bärbara datorn försöker vara både en surfplatta och en anteckningsbok och det lyckas inte vara någon av dem. Microsoft Surface Book, som presenterades förra månaden, har hyllats av granskare och dess prestationer sägs överträffa prestanda för alla tillgängliga MacBooks.

Apple kan försöka ge den nyligen lanserade (i butikerna) iPad Pro ett uppsving genom att göra dessa uttalanden. Nyligen attackerade Apples SVP för marknadsföring, Phil Schiller också Surface Book och hävdade att det inte finns någon verklig marknad för hybrider. Tja, iPad Pro med ett tangentbord anslutet blir också en hybrid av olika slag, så vi kan inte riktigt se varför Apple är en mobbare om detta segment.

Något måste döda datorer i post -PC -eran, eller hur?

Fotokälla: Maximal dator

Relaterade artiklar

Back to top button