Apples Intel Mac mini sjunker till $599, det lägsta priset som finns

Till det lägsta tillgängliga priset slår den auktoriserade Apple-återförsäljaren B&H Photo $200 av Intel Mac mini, vilket sänker priset till $599 exklusivt för läsare.

599 $ Mac mini

Specialpriset på 599 $, som endast är tillgängligt för läsare som använder denna aktiveringslänk från en bärbar eller stationär dator, gäller på 3,6 GHz Intel Core i3-modellen med 8 GB RAM och en 256 GB SSD.

För de som behöver mer än 16 GB minne stöder Intel Mac mini upp till 64 GB med kompatibelt RAM-minne som dessa kit från OWC (finns även hos B&H). Här är en DIY-tutorial för att se om processen är rätt för dig. Och till $599 är denna Intel Mac mini $45 billigare än utgångspriset för den billigaste M1-modellen.

Utöver prissänkningen på 200 USD kan Payboo-kortinnehavare i berättigade stater spara på skatten och lägga ytterligare 50 USD tillbaka i din plånbok i genomsnitt.

Som nämnts ovan måste du handla genom de exklusiva prislänkarna i detta inlägg från en bärbar dator, stationär eller surfplatta. Vi är ledsna, men erbjudandet kan inte lösas in i mobilappar för närvarande.

Apple Mac mini 599 $ rea-knapp i lila

Aktiveringsinstruktioner

[email protected] För att aktivera rabatten på Intel Mac mini måste du handla via denna prislänk med en bärbar dator, stationär eller iPad. Vi ber om ursäkt, men erbjudandet kan inte lösas in i mobilappar för närvarande. Behövs hjälp? Skicka oss en anteckning på

och vi hjälper gärna till.

Ytterligare Apple-erbjudanden

Lägsta Apple-priser

och auktoriserade Apple-återförsäljare har även ytterligare exklusiva erbjudanden på Apple-enheter som inte bara ger de lägsta priserna på många av artiklarna, utan också ger bonusbesparingar på tillbehör och mer. Här är bara några av kampanjerna som körs i maj:

Relaterade artiklar

Back to top button