Apples iMac kan ha sin bästa redesign någonsin

IMac; en kraftfull, funktionell och mångsidig dator samt nykter och elegant. Det här är den stationära datorn från Apple, en enhet som, trots att de knappt har genomgått några kosmetiska förändringar under ett helt decennium, har förbättrat samma eller mer än resten av företagets datorer.

Det är långt ifrån ett problem, om designen av iMac har visat något är det utan tvekan det det mest uppskattade av konsumenterna inom sin sektor, eftersom Apple är van att registrera varhelst dess produkter kommer.

Så utan så funktionell är designen på denna mytiska dator, Varför ändra det?

Apple iMac, på väg mot sin mest radikala estetiska förändring

Om något gillar Apple nästan lika mycket som Xiaomi registrerar det utan tvekan nya experimentella skapelser hos US Patent and Trademark Office. Således, bland de många patent som registreras varje månad, i dag lyfter vi fram det som kan förstärka nästa iMac-redesign: förändringar som inte lämnar någon likgiltig.

Apple bryter med nykterhet, fina linjer och runda konturer att utforska ett annat helt annat koncept till vad vi idag ser på som en iMac. Det är mer; om det här nya konceptet var riktigt, skulle redesignen innebära en mycket större förändring än att gå från plast till aluminium 2007.

Registrerad modell 1

Denna serie bilder har registrerats under samma patentdomän: ‘En elektronisk enhet med ett glasfodral’. Ett glas iMac? Allt glas?

Detta skulle vara Apples förslag att reformera datorns chassi; en kropp uteslutande gjord av glas, med tangentbord antagligen integrerat och en bas som skulle rymma datorkretsarna och som samtidigt skulle hålla i ny ultratunn skärm med hjälp av ett stöd på baksidan.

Ett enda glasark; den nya formeln för att uppfinna iMac igen

I den sista bilden kan vi se hur, uppenbarligen, datorn Jag skulle få dubbla den basen där tangentbordet finns. Står vi inför ett tangentbord helt annorlunda än det konventionella? Varför vika datorns bas?

För närvarande återstår oundvikligen att lösa alla dessa frågor. Det stämmer väl Apple registrerar en mängd enheter och den största andelen av dem är bortglömda jämfört med de få som företaget lyckas utveckla och marknadsföra.

Och du, Vill du se en iMac byggd uteslutande av glas?

Relaterade artiklar

Back to top button