Apple Watch Series 7 videokoncept kommer att presenteras 2021 –

Auditiv kontext av konceptet

Det bör noteras att av de få läckorna från Apple Watch Series 7 finns det de som stannade kvar med detta kommer att ändra sin design … Efter 6 år av att behålla samma estetik, förutom mindre förändringar på framsidan när den gick från serie 3 till serie 4, inte heller förväntas något revolutionerande, sådant hur de går till en rund form eller så många andra former som man tänkt sig under dessa år.

Apple Watch Series 3 och Series 4. Bild: Tom’s Guide

Analytikern Ming-Chi Kuo var den första att förutspå denna förändring, även om han i sina rapporter inte talade om drastiska förändringar, utan om små delar så det är troligt att alla koncept som innebär dramatiska förändringar kommer att finnas kvar på papper. Förändringen kunde sannolikt ha kommit framifrån, ytterligare optimerat utrymmet och lämnat ramarna på toppen efter den redan märkbara förändringen som gjordes på Apple Watch Series 4.

Hur skulle du vilja att din Apple Watch skulle vara så här?

Trots allt finns inte denna dröm kvar. Den här konceptvideon lades upp på YouTube TechBlod-kanalen och tjänar till att lämna oss öppen mun på den hypotetiska Apple Watch Series 7 med ny design på sidorna och framsidan. Vi betonar återigen att detta inte är en officiell bild av Apple, men hur designern hanterade den här videon ger den en hel del realism, så mycket att även några okunniga kanske tror att det här är reklambilder av en framtida smartklocka.

Som du kanske har märkt kommer denna Apple Watch mycket lik nya iPhones som återställde de platta sidorna med böjda hörn som iPhone 4 debuterade och lämnade iPhone 6 bakom sig. Faktum är att det skulle vara ett bra sätt för Apple att jämföra alla sina produktlinjer, eftersom iPad har börjat få liknande sidor också, och något liknande förväntas i MacBook Pro-sortimentet för i år.

Nyheter som 5G eller Wi-Fi 6 är också baserade på några av de mer omtalade klockspekulationerna, men det är inte heller bekräftade nyheter. Blodsockermätaren nämns inte eftersom den här videon laddades upp i början av december och det ryktades den här veckan. Hur som helst är det här detaljer som i slutändan är oviktiga och kompletterar den nyfikna renderingen som vi är säkra på att många kommer att skriva under som den slutliga designen av Apple Watch Series 7. Tyvärr får vi vänta till september för att få reda på hur det kommer att bli faktiskt. enhet.

Relaterade artiklar

Back to top button