Apple Watch Series 6 Black Unity är nu officiellt –

Hur mår du med den här nya Apple Watch Series 6?

Denna nya Apple Watch är praktiskt taget omöjlig att skilja från de andra som presenterades i september förra året. Den är funktionellt identisk, liksom designen, med undantag för några få aspekter som standardremmen, färgerna på den panafrikanska flaggan och ryggen som bl.a. Svart enhet. Kommer att lanseras på marknaden från 1 februari och kommer att vara tillgänglig till slutet av 2021.

remmen kan köpas separat om så önskas, medan omfattningen vi ser på reklamomslagen matchar det som är nytt i watchOS 7.3, ett operativsystem som kommer att vara tillgängligt idag med en ny uppdatering som kommer att nå kompatibel hårdvara. V pris kommer att vara samma som den vanliga Apple Watch Series 6, från och med 429 euro i 40 mm-versionen och 479 EUR i 44 mm-versionen. Färgen på enhetens kropp är rymdgrå, med användning av aluminiummaterial.

Kontexten för denna nya klocka

Som vi sa tidigare har Apple tillkännagett olika initiativ under den kommande månaden som hedrar alla offer för rasistiskt våld och främjar allas enhet. Bland det som företaget lyfte fram i sitt tillkännagivande finns också ett nytt urval av böcker och ljudböcker i sin Äpple Böcker en app med ett urval av de bästa titlarna som berättar relaterade historier. Även för Äpple Podcasts Bilaga

Apple TV + vi kan njuta av specialprogram från Oprah Winfrey-plattformen på plattformen och chatta med journalisten Isabelle Vickerson, författare till The Caste, som beskriver rötterna till det afroamerikanska samhällets klagomål mot rasism.

Å andra sidan har en ny utmaning som vi kommer att kunna övervinna i februari lyfts fram igen, 7 dagar i rad kommer vi att behöva stänga trafikringen för att få ett speciellt märke som en del av denna Black Unity initiativ.

Utan tvekan är detta ett initiativ som utan tvekan kommer att applåderas av miljontals människor runt om i världen. När det kommer till klockor hittar vi inga funktionella nyheter som skiljer dem från resten, men de är mindre imponerande och kommer säkert att ha bra försäljning i denna specialutgåva.

Relaterade artiklar

Back to top button