Apple Watch ‘Mind’-appen i watchOS 8 kan erbjuda mental hälsohjälp

Apple kan komma att introducera en “Mind”-app under sin WWDC keynote-adress, efter att en utvecklare upptäckt app-paketidentifierare som pekar på nya funktioner avsedda för watchOS 8.

Apple håller sitt huvudtal av WWDC 2021 på måndag och förväntas tillkännage en mängd nya funktioner som de kommer att ta med i iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15, watchOS 8 och macOS 12 i höst. Medan Apples tillkännagivanden vanligtvis är väldigt hemliga, verkar det som att Cupertino-teknikjätten av misstag kan ha låtit några hemligheter försvinna tidigt.

Hittad av utvecklaren Khaos Tian och publicerad på Twitter, en bild som visar en App Store-profil listar ett antal paketidentifierare, till stor del associerade med watchOS. Bland listan finns några saker som kan antyda vad som kan komma på Apple Watch mycket snart.

Det viktigaste i listan är “com.apple.Mind”, vilket är ett nytt tillägg eftersom det inte finns några appar från Apple som bär titeln. Det är troligt att Mind kan vara en ny app som ingår i watchOS 8, som kan ge någon form av mental hälsarelaterad funktionalitet.

Många andra objekt som listas i bilden inkluderar “NanoTips” och “NanoContacts”, som kan peka på Apple Watch-varianter av befintliga iPhone-appar. Detta kan vara en del av en fortsatt insats för att göra Apple Watch mindre beroende av iPhone- och iOS-appar som hanterar och hanterar data för dess räkning.

Följ hela WWDC 2021 med omfattande bevakning av det veckolånga evenemanget från 7 juni till 11 juni, inklusive detaljer om iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, macOS Monterey och mer.

Relaterade artiklar

Back to top button