Apple Watch aktiva användare i början av 2021 –

Apple Watch är det perfekta komplementet till din iPhone. Lite i taget slår de hål i ekosystemet, och det finns redan många användare runt om i världen som älskar Apple-klockor på handleden eftersom de kan göra livet så mycket enklare. Men Apple, utan att tillkännage det officiella antalet enheter som sålts för den här enheten hittills, har inte tillåtit oss att ta reda på antalet Apple Watch-användare i världen. Tja, i det här inlägget kommer vi att berätta om det eftersom denna information precis har filtrerats.

Hur många använder Apple Watch i sitt dagliga liv?

Som vi nämnde tidigare erbjuder Apple inte ett exakt antal sålda Apple Watch-enheter, vilket gör det svårt att fastställa det exakta antalet Apple Watch-användare över hela världen. Rapporten indikerar dock att över 100 miljoner människor använder Apple Watch idag. Dessa siffror uppskattades av Neil Kybarth från Avalon.

Det finns många användare som har anpassat sin Apple Watch under de senaste 6 åren. Även om de tidiga versionerna inte fungerade som de skulle, är sanningen att från Apple Watch Series 3 kan vi säga att Apples smartklockor är de smartklockor som användare har begärt och velat använda med sin iPhone. På samma sätt har försäljningen av Apple Watch ökat, tack vare det idag 10 % av personer som använder iPhones bär också denna smartklocka på handleden.

Om vi ​​tittar närmare på data som kommer från USA kan vi se att detta land utan tvekan är en riktig bastion för Apple Watch, för även om i världen “bara” 10% av iPhone-användare använder en Apple Watch, i för detta territorium stiger andelen till 35 %.

Rapporten där dessa uppgifter publiceras också bjuder på en stor framtid för denna produkt, för om den idag är rankad 4:a på listan över de mest sålda Apple-enheterna i 2022 kan han köra om Mac och i detta fall ta tredjeplatsen.

Vad är anledningen till framgången med Apple Watch?

Om vi ​​pratar om Apple Watch, måste vi prata om en mycket färdig enhet som går utöver aviseringshanteraren eller aktivitetsarmbandet. Full integration med resten av Cupertinos enheter gör Apple Watch praktiskt taget en förlängning av den på handleden, speciellt iPhone, den överlägset mest använda Apple-enheten i världen. Möjligheten att hantera alla dina aviseringar och exakt kontrollera dina dagliga aktiviteter har bidragit till denna framgång, men det slutar inte där, eftersom Apple Watch kunde rädda liv tack vare sina prestationer, som borde göra rättvisa åt det, nej tvivel.

Relaterade artiklar

Back to top button