Apple utfärdar watchOS 8 utvecklare beta 5 för testning

Apples femte utvecklarbeta för watchOS 8 är nu tillgänglig för test bara en dag efter att företaget släppte betaversioner av iOS 15, iPadOS 15 och tvOS 15.

Den senaste versionen kan laddas ner via Apple Developer Center för de som är inskrivna i testprogrammet, eller via en trådlös uppdatering på enheter som kör betaprogramvaran. Offentliga betaversioner anländer vanligtvis inom några dagar efter utvecklarversionerna, via webbplatsen för Apple Beta Software Program.

På watchOS 8 kan användare förvänta sig tillägg av Tai Chi- och Pilatesträning, andningsfrekvens i Sleep-appen, nya fotolayouter och minnen, och Digital Crown-markörkontroll och GIF-sökning efter meddelanden.

Den femte betan kommer efter den fjärde från den 27 juli, den tredje från den 14 juli, den andra den 24 juni och den första den 7 juni. Apple förväntas släppa watchOS 8 under hösten.

, och Apple själv, rekommenderar starkt användare att inte installera betaversionerna på primära enheter, eftersom det finns en liten risk för problem som dataförlust. Testare bör installera betaversioner på sekundära eller icke-nödvändiga enheter och för att säkerställa att det finns tillräckliga säkerhetskopior av viktig data innan uppdatering.

Relaterade artiklar

Back to top button