Apple uppdaterar Executive Profiler med Memoji-bilder

Timmar före WWDC 2021 keynote har Apple uppdaterat alla fotografier på sin webbsida för Executive Profiles för att visa Memoji-representationer av den högre personalen.

En tidig måndagsuppdatering till Apples webbplats, sidan Executive Profiles visar listan över nuvarande toppchefer på företaget, med alla 17 fotografier ändrade för att bara visa Memoji-huvudet på en mörk bakgrund. Om du klickar dig fram till hela profilen ser du att fotografiet på den sidan också har ersatts med Memoji-versionen.

Även om det inte är en exakt matchning, poseras Memoji-versionerna av cheferna med samma uttryck och huvudvinkel som originalbilderna de ersätter.

Det är troligt att ändringen gjordes för att återspegla den övergripande marknadsföringen av själva WWDC 2021, som i hög grad har förlitat sig på Memoji-bilder genomgående. Detta kan vara en indikation på att ändringar kan vara på väg för Memoji och meddelanden som en del av “iOS 15.”

Det är inte första gången som Apple genomför ett sådant jippo. Under 2018 lades Memoji-avatarer ovanpå de verkställande fotografierna.

Följ hela WWDC 2021 med omfattande bevakning av det veckolånga evenemanget från 7 juni till 11 juni, inklusive detaljer om iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, macOS Monterey och mer.

Relaterade artiklar

Back to top button