Apple uppdaterar 13-tums MacBook Pro med nytt tangentbord

Butterfly-tangentbordet finns inte längre i Apple. Företaget har uppdaterat den senaste MacBook-modellen som innehöll denna typ av tangentbord. Nu innehåller den nya 13-tums MacBook Pro det magiska tangentbordet, som vi ser i 16-tumsmodellen och i Macbook Air 2020. Denna nya enhet kommer också med mer lagringsutrymme och kraft.

13-tums MacBook Pro innehåller nu Magic Keyboard. Det klassiska Apple-tangentbordet. Tidigare hade denna modell fjärilstangentbordet, som inte fungerade korrekt vid många tillfällen. Nu har nycklarna en längre rörelse för att förhindra att de fastnar. Den fysiska Esc-tangenten i Touch Bar återgår också. Och när man talar om Touch Bar är det fortfarande en av de anmärkningsvärda funktionerna i MacBook Pros.

En annan förändring i denna nya 13-tums MacBook Pro 2020 är lagring. Se fördubblar basminnet upp till 256 GB. Dessutom ökas kraften med de nya 10: e generationens Intel-processorer, som är 80 procent snabbare.

Nya MacBook Pro underhåller 13-tums Retina-skärm. Det kommer inte upp förrän 14 ”, som kommenterats i rykten. Det underhåller också layouten och den överdimensionerade styrplattan för bättre hantering.

Pris och konfigurationer

13-tums Macbook Pro levereras med upp till fyra olika konfigurationer. Var och en av dem kan utökas minne, processorhastighet eller lagring.

LDen billigaste varianten är I5-processorn med 8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme, som kan köpas till ett pris av 1 500 euro. Det kan utökas upp till en 8: e generationens i7, 16 GB RAM och 2 TB SSD-lagring. Den andra varianten, som kostar 1750 euro, har samma funktioner, men minnet utökas till 512 GB. Expansionsmöjligheterna är desamma.

MacBook Pro

Den tredje varianten går upp till 2130 euro. Här ser vi redan den tionde generationen i5, med möjlighet att utöka den till en i7. RAM-minnet är 16 GB och låter oss utöka det till 32 GB. När det gäller lagring är de 512 GB med maximalt upp till 4 TB SSD.

Slutligen kostar den kraftfullaste versionen 2380 euro. Det liknar det tredje, men med 1 TB basminne. Återigen, möjligheten att expandera upp till en 10: e generationens i7, upp till 32 GB RAM och upp till 4 TB lagringsutrymme. Den mest kraftfulla konfigurationen är prissatt till 4 380 euro.

Mer information: Apple.

Relaterade artiklar

Back to top button