Apple TV+s “The Problem with Jon Stewart” erbjuder free publikbiljetter till inspelningen i juli

Den nya Apple TV+-aktualitetsserien “The Problem with Jon Stewart” delar ut biljetter till inspelningsdatum i juli, vilket gör att fullt vaccinerade personer kan vara en del av programmets publik.

“The Problem with Jon Stewart” spelas in i New York den 14 och 16 juli, enligt biljettdistributionstjänsten 1iota. Filmningen kommer att äga rum inför en livepublik i studion, med potentiella medlemmar i den publiken som nu kan ansöka om biljetter för att delta.

För att delta måste publiken vara helt vaccinerad mot covid-19 i minst två veckor efter att de fått sin sista dos från en vaccinserie med ett eller två skott, enligt evenemangssidan som först rapporterades. Om en begäran lyckas måste publikmedlemmarna ladda upp ett foto av sitt vaccinkort till en CTEH-portal för granskning och verifiering.

Förutom att tillhandahålla bevis måste de närvarande också genomföra en screening inklusive en temperaturkontroll innan de går in i lokalen, och kommer att behöva bära lämpliga ansiktsbeläggningar hela tiden.

Biljetterna är free men är endast öppna för personer som är 18 år eller äldre. Det är också mycket troligt att fler inspelningsdatum öppnar för att fyllas i resten av säsongen.

Få detaljer är kända om själva showen, förutom att det kommer att vara en serie med flera säsonger, en timme, enstaka nummer som kommer att “utforska ämnen som för närvarande är en del av det nationella samtalet” och Stewarts påverkansarbete, sa Apple när han avslöjade show i april.

Apple planerar att börja sända “The Problem with Jon Stewart” i september. En medföljande podcast till programmet planeras också att distribueras.

Relaterade artiklar

Back to top button