Apple TV+ original sci-fi-film “Finch” med Tom Hanks har premiär den 5 november

Apple har meddelat att dess Tom Hanks-ledda postapokalyptiska sci-fi originalfilm “Finch” kommer att göra sin debut på Apple TV+ fredagen den 5 november.

Filmen följer en man, en robot och en hund som bildar en osannolik familj i ett “ett kraftfullt och gripande äventyr i en mans strävan att säkerställa att hans älskade hundkamrat kommer att tas om hand efter att han har försvunnit.”

Hanks kommer att spela som Finch, en robottekniker och överlevande från en katastrofal solhändelse som har ödelagt världen. Caleb Landry Jones spelar en robot som Finch skapar för att vaka över sin hund, Goodyear.

“När trion ger sig ut på en farlig resa in i ett ödsligt amerikanskt väst, strävar Finch efter att visa sin skapelse, som kallar sig Jeff, glädjen och undran över vad det innebär att vara vid liv. Deras roadtrip är kantad av både utmaningar och humor, eftersom det är lika svårt för Finch att få Jeff och Goodyear att komma överens som det är för honom att hantera farorna med den nya världen”, skrev Apple om filmen.

Robert Zemeckis, Luck, Sapochnik, Andy Berman, Adam Merims och Jeb Brodys chef producerade serien. Kevin Misher, Jack Rapke och Jacqueline Levine fungerade som producenter. Filmen är regisserad av Miguel Sapochnik och är baserad på ett manus av Ivor Powell.

Filmen kommer att ansluta sig till en växande lista med prestigefilmer på Apple TV+, inklusive tidigare Hanks-projekt “Greyhound” och den kommande filmen “Emancipation” med Will Smith i huvudet.

Relaterade artiklar

Back to top button