Apple togs från listan över NAB Show 2021-deltagare

Apples återkomst till NAB Show efter tio års frånvaro är osäker, efter att mässans webbplats tog bort ett omnämnande av Apple som ett av företagen som deltog 2021.

På söndagen sågs NAB Show-webbplatsen för 2021 nämna Apple som en del av en grupp företag listade under “Vem deltar i år.” I en uppdatering av webbplatsen har National Association of Broadcasters tyst tagit bort hänvisningen till Apple, samtidigt som alla andra tidigare identifierade deltagare har lämnats intakta.

Det är oklart varför Apple togs bort från listan, men det utesluter inte helt att det kommer att dyka upp ändå. Det finns fortfarande en chans att Apple kan dyka upp på mässan i viss kapacitet, men inte nödvändigtvis som en stor deltagare.

Om Apple går på den sändningscentrerade mässan kommer det att vara Apples första officiella framträdande på tio år. Dess senaste besök var i april 2011, då det använde FCP User Group SuperMeet för att lansera 64-bitars Final Cut Pro X, inför lanseringen i juni.

Med tanke på Apples övergång till att bli en streamer med Apple TV+ och ta itu med produktion, verkar det logiskt för Apple att återvända till evenemanget någon gång.

NAB Show 2021 kommer att pågå från 9 oktober till 13 oktober i Las Vegas.

Relaterade artiklar

Back to top button