Apple tillkännager möjligheten att reparera Mac i tjänster från tredje part

För några veckor sedan tillkännagav Cupertino-företaget tillägget av nya tredjepartstjänster till programmet Independent Repair Provider för iPhone, samt den kommande tillgängligheten av denna tjänst i Europa och Kanada. Nu, Apple bekräftar möjligheten att reparera Mac på dessa tjänster från tredje part.

På detta sätt kan användare som behöver reparera sin Mac, iMac eller MacBook, De kommer att kunna göra det vid en reparationsplats, med säkerhet att delarna är original och alla garantier. Beroende på vår plats kanske vi inte har en närliggande Apple Store eller en auktoriserad försäljningsplats. Med Independent Repair Provider Program ökar du chansen att hitta ett reparationscenter nära dig.

Jeff Williams, Apples chefschef, säger Målet är att kunderna ska få ett ytterligare sätt att reparera sin Mac med originaldelar. ”Vi vill att människor ska ha tillgång till en säker och pålitlig lösning när en enhet behöver repareras; Denna nya expansion förenar sig med de tusentals reparationssajter som vi har lagt till under det senaste året. Vi vill tillhandahålla den bekväma och pålitliga reparationsupplevelsen till våra Mac-användare. “, kommenterar han.

Vad mer, Apple erbjuder dessa leverantörer nödvändigt material och utbildning så att reparationen är densamma som för en Apple Store eller auktoriserade tjänsteleverantörer. Naturligtvis med alla originaltillbehör och reservdelar och samma garantier som erbjuds i de officiella Apples reparationscenter.

Det finns redan mer än 140 företag och 700 reparationspunkter från tredje part för iPhone. Många av dem kommer också att kunna erbjuda Mac-tjänster. Oberoende reparationscenter måste uppfylla vissa krav för att kunna delta i detta program. För närvarande är det okänt om möjligheten att reparera Mac via oberoende leverantörer kommer till Europa och Kanada tillsammans med iPhone-programmet eller kommer att finnas tillgängligt senare.

Relaterade artiklar

Back to top button